onsdag, april 4

skulle ju bara klippa mig..

Heej Heej!!
Var och klippte mig innan och när jag gick därifrån så hade vi bestämt att jag skulle vara hårmodell åt henne nästa vecka.. Det finns typ en sak jag gillar mer än att klippa mig typ gratis och det är att färga håret   hos frisör gratis :D hihi...

Och nu till min stora fråga till er, jag håller på att sticka bebismössor som jag vill jag kunna passa bebisar upp till 6 månader och eftersom jag inte har någon i min närhet just nu som har en sån liten knutt, så undrar jag om det är någon av er som har det??
Om det är de kontakta mig på sofie@sofiesofin.se så berättar jag mer.. Hade blivit superglad om det hade funnits någon därute... Och ja som tack för hjälpen kommer bebisen självklart att få behålla mössan om den passar annars kan den kanske funka som leksak???




Tack för hjälpen
Kramar
SofieSofin

super förkylningen...

Heej!!
Som ni märk har jag inte blggat på ett tag, jag har varit super förkyld och inte orkat göra mycket alls, nu börjar det att släppa och nu kan jag börja andas genom näsan igen.. :D
Jag hoppas att ni mår bra, för jag ska bli super frisk till helgen, för då ska jag jobba, jobba jobba :D
Och jag tycker att ni ska komma dit för det finns mycket att äta och mycket fint att kolla på..
Bla massa nya stickade saker som jag inte lagt ut på hemsidan ännu... :D

Idag ska jag åka iväg och klippa mig, kommer dock inte att ända frisyren så mycket eftersom jag vill spara till långt hår och det känns som jag kommit en bra bit på vägen..

tänk om det vore 40 grader varmt och soligt idag :D

Kramar
SofieSofin