torsdag, februari 28

Den nya frälsningen???

Hej Hej!
Är så sinnessjukt trött att det inte riktigt är sant, men nästan.. Försöker sova men så kom solen fram... I love you sunshine.. :D

Till saken.
Jag har länge nu tvättat bort smink och använt mandelolja som mjukgörande till ansiktet... tills idag...
Jag hittade en flaska med kokosolja som jag köpte i thailand till mitt extremt torra hår...
Ni vet ibland när man blir så där extremt smart helt plötsligt....
Jag gillar naturliga produkter som inte är utblandat med massa saker eller konstgjorda syror för att ta bort finnar och sånt.. Så då tänker jag madelolja kokosolja...??? vad är skillnaden... Jo kokosen är väl större typ..
Tar kokosolja på en bomullsrondell och tar bort sminket... HERREGUD, så mycket bättre det tar bort smink än mandeloljan, alla fall i mitt fall, för med madeloljan känns det som det alltid blir lite kvar, nu tog jag med vatten på bomulls tussen för att "testa" om det var något smink kvar, samt ta bort kokosoljs rester.. Inte ett spår kvar... Jippi..
Så nu har jag tagit en före bild.. och på måndag tar jag en efterbild eller om det blir på söndag... OM det  blir någon skillnad med finnarna så lägger jag upp bilderna så ni får se själva..

För efter min snilleblixt var jag ju tvungen att googla lite och jag tror inte det finns så mycket negativt att säga om kokoskompisen.. :D tiden får avgöra i detta läget..

Vill ni med prova... Kallpressad kokosolja och varmtvatten är allt som behövs.. lite räcker långt..kokosfett är fast i rumstemp så värm lite i micron eller över varmt vatten :D




Nu ska jag fortsätta att vila..

kram
SofieSofin