torsdag, oktober 27

en allergi med en kopp te..

Hej hej!
Igår var jag och tog en spruta mot gulsot eftersom vi ska åka iväg spruta nr 2 av 3.. hihi..
Utan att tänka mig för när jag skulle skriva i vad jag är allergisk mot så kom jag ihåg allt utom det viktigaste när man är hos doktorn.. Just det, plåster.. Nu kanske ni tänker konstigt plåster allergi..???

Inte så konstigt utan klistret på en del plåster är tillverkat av tallkåda eller något sånt.. Samma klister finns med i den vita färger som man har vid tex övergångsställen..

Så är jag då allergisk mot övergångsställen? om jag inte går över ett och polisen stannar mig och frågar varför jag inte gick över ett övergångsställe.. Kan jag säga att jag är allergisk då... eftersom det faktiskt är sant.. ???

svullen och super röd där klistret har suttit..

Så jag gör det som jag gör bäst... Jag tar en kopp te och funderar på andra roliga saker..

Är det bara jag som har en knasig allergi eller har du med en??

kram
sofiesofin

en torsdag morgon..

Hej hej!
Sitter och försöker titta ut men det är sinnessjukt dimmigt, kan knappt se huset på andra sidan gatan, och det är ju inte så långt iväg.. Jag får ta det lugnt lugnt när jag ska cykla idag..
Men just nu njuter jag av en kopp te.... mums.. :D

Vad ska ni hitta på idag??


Tror nog att jag kommer att börja med mönstret till en klänning jag jätte gärna vill sy, hade inte tänt börja med den innan jag var klar med pappas kavaj, men den måste han ju prova..  Får se hur jag gör..


kram
sofiesofin