tisdag, april 26

mys på balkongen..

Hej!

vid 20 tiden idag satte jag på mig myskläder och tog en filt och datan och gick och satte mig på balkongen och kollade på massa glamorama avsnitt och drack te.
Supermysigt, fast sen fick Liten för sig att han skulle hitta en skinkbit som mysen kastade för långt, så med andra ord blev han galen och höll på att äta upp allt som var där ute :D han är helt crazy..

Nu har jag flyttat in och sitter och mysen i en varm soffa, ska strax gå och hämta tvätten, sen så blir det tidigt i sängen och läsa lite, kommit på 2 uppsättningar till som jag vill ha med i min kollektion.. Jobbigt, ska se vad Ingar säger..

Imorgon ska jag måla mina tånaglar i en riktigt sommar design så missa inte de.. kommer upp bilder och video om jag pallar göra en.. :D





xoxo
sofiesofin

tisdag..

Hej hej!

Trodde att jag skulle vara mycket tröttare imorse än vad jag var.
I skolan idag så gjorde jag ganska mycket känns det som. Imorgon ska Malin och Sofie och jag åka till stoff och stil och kolla tyger.. Jag vet inte riktigt vad jag är sugen på riktigt än, tänk om jag ändrar mig eller inte hittar det jag vill ha... Så håll tummarna..

Annars finns inte så mycket att berätta om idag...





Hoppas ni har haft det spännande..

xoxo
sofiesofin