tisdag, maj 10

i sängen..

Hej hej!
Ligger i sängen och väntar på att babe ska komma hem från träningen.
Jag känner mig som världens bästa idag. Jag har diskat, lagat mat, tvättat och hämtat ner fläkten från vinden och hämtat upp tvätten från källaren.. Jag är super duktig..

Idag i skolan så har jag gjort ett par byxor till min babe :D han tycker om dom och dom passar honom perfekt :D Så imorgon ska jag sy en tröja till honom..

Vad händer mer, på torsdag ska jag prova en klänning så jag kan sy klart den, sen är det bara en klänning till sen ska bli färdig, sen är alla uppsättningar till kollektionen klara, har tagit bilder genom hela processen och på modeskissarna, ska ta bilder, massa bilder på dom färdiga plaggen sen så ni kan jämnföra modeskiss och färdigt plagg, sånt tycker alla fall jag är roligt. :D

Nu ska jag kolla på en dokumentär om universum.. Spännande, går hela tiden på veetle.com :D gratis film och tv, massa bra :D

krypigt ner i sängen...


sov gott och döm söta drömmar
xoxo
sofiesofin

musik..

Hej hej!
Sitter och gör musik med mysen till modevisningen, får se hur det går.. :D
Önska mig lycka till..


glömt att visa er..

Go morgon...
Jag har inte visat er vad jag har börjat med.. Eller ja jag började på den i söndags, så jag har inte kommit så långt..


Det ska bli en halsduk tror jag, i massa olika färger, just nu är alla färgerna blandade med en lila färg, vet inte om det syns så bra, jag hoppas de..
Kommer bli lika lång som det lila garnet räcker till, annars får jag kanske cykla och handla mer garn, vill att det ska bli alla fall minst 2 meter..
Färger jag har stickat är grön, gul och nu håller jag på med rosa, kommer att bli blå sen,

Något tips på färger jag kan använda?


xoxo
sofiesofin