torsdag, juli 28

tips och sånt..

Hej hej!
Sitter och kollar lite film, kolla nyss lilla kyckling.. Men den bästa filmen jag sett är faktiskt toy story 3 under dom här dagarna, den är riktigt bra..
Så om ni är sugna på en tecknad/animerad film så kolla på den.




Sen mitt andra tips om man har massa finnar/akne/pormaskar och sånt.. Så blanda bakpulver med valnötsolja har jag använt, funkar säkert med vilken ojla som helst, blanda det och smeta på där ni har finnar och sånt.. Låt sitta på 1 min kanske, sen tvätta av med vatten... Detta ska användas lite som en skrubb så glöm inte skrubba lite när ni ska tvätta av det. Det funkade bra på mig. Jag ska göra det imorgon igen, men jag såg skillnad dagen efter jag gjort det.. + att oljan gör så man blir jätte mjuk.. Har man jätte oljig hud kan man ta mjölk istället..


xoxo
sofiesofin

svårt att skriva med en katt på magen..

Hej Hej!!!
Varje dag nästan när jag vaknar kommer det en gosig liten katt och vill kela, idag är det katten som tog en plats på min mage.. super mysig..
Igår kände jag mig super duktig, jag gick nämligen igenom sovrummet och hittade kläder som jag inte vill ha längre, så idag ska jag gå bort och lämna dom på second hand butiken som ligger en bit från oss..

super fin bild på katten


Det är roligt att passa min kusin, han vakande nu när jag vakande, så jag frågade om han ville ligga kvar i sängen då sa han ja.. :P men jag ska bara skriva klart sen blir det frukost.. :D
Får se vad vi hittar på idag men det ser ut som entré väder.. :D

idag ska jag ut och springa.. får nästan bli 8 km idag eller något sånt om jag ska fixa mitt mål.. tror jag har 900 kcal kvar att förbränna, sen är det 4000 kcal på 4 veckor.. hihi

nu ska jag gå upp och kolla på ankan anders på tv.. (ja anders från anders och måns.. han är bäst)

xoxo
sofiesofin