torsdag, september 29

Pyssel pyssel...

Hej hej!
För er som väntat på pyssel kan jag säga att jag suttit och pysslat hela kvällen, trodde inte att jag hade ork till det med hoppsan som det blev fart på mig och mina små pyssel händer, dock blev mitt pyssel inte som jag trodde att jag ville ha det så jag får nog göra en till :P hihi...
Alla fall tänkte lägga upp lite idag och mer i morgon där ni får beskrivning och sånt med, om man skulle behöva det, alla fall vilka material och sånt jag använt.

Nu är det dags att kolla på en rolig film tycker jag, jag ska kolla på the invention of lying, den är super roligt.. Kolla på den när ni inte vet vad ni ska kolla på.

Okej hoppas ni får en super trevlig kväll och att ni kollar in här i morgon för att se det färdiga resultatet av mitt pyssel..


inte klar ännu, men snart
xoxo
sofiesofin

likheten...

Hej hej!!!
Kommit hem från skolan, super trött, massa tvätt och massa att städa..


vissa saker är ganska roliga.. Vet vem jag ska vara på nästa maskerad :P hihi någon som vet var man kan få tag å glasögonen.. :P

xoxo
sofiesofin

okej nu kommer dom..

Hej hej!
Lovade ju en bild på in nya frisyr igår kväll, man jag fastnade i sängen framför en film..
Så nu kommer en i stället..

mysen tyckte det påminde om hon i pulp fiction

ja en papegoja i mitt hår.. :P 
Är super sent ute på allt idag, hjälpte mysen leta efter mobilen, som låg i bilen..

Vad ska ni hitta på idag..? Jag tänkte träna men min träningsvärk är 100% värre idag, så jag ska nog stanna hemma och städa istället..


xoxo
sofiesofin